СЪОБЩЕНИЯ - ВТОРИ СРОК

Заявления за ЦДО

ЗАЯВЛЕНИЯ – ЦДО

В прикачен файл е декларацията /заявлението/ за ЦДО за учебната 2020/2021 г. С критериите бяхте запознати на първата родителска среща през тази учебна година. След гласуване сме допълнили и критерии, свързани с дистанционното обучение.    

Родителите попълват собственоръчно и удостоверяват  брой точки за всеки от критериите. След приключване на срока за приемане на декларациите, учителят от ЦДО удостоверява заявените от вас точки. Единственият критерий, който се удостоверява само от родител, е критерий № 10, касаещ ученици, които са сираци, полусираци; както и деца на самотен родител/съгласно вписаното в удостоверение за раждане. За удостоверяване на този критерий е нужно да прикачите и съответните документи /акт за раждане, смъртен акт/.

Декларациите /заявленията/ трябва да се принтират, да се попълнят СОБСТВЕНОРЪЧНО, да подпишат от родител. Моля под подписа отново да изпишете името си. Попълнените и подписани декларации се снимат ясно и родителите да ги изпратят в прикачен файл на създадения за целта мейл.

Моля, в подателя на мейла да напишете заявления за ЦДО, трите имена на детето и 2.б клас.

Припомням, че групите за ЦДО в трети клас ще бъдат две и в една група ще има деца от три паралелки. Определен е и квотен принцип за попълване на групите. Учителите, които ще водят групите за ЦДО в трети клас НЕ са уточнени.

 

Срок за онлайн подаване на декларацията                    /заявлението/ е 14 май 2020 г. Мейлът, на който се пращат  cdo2011@abv.bg

Декларацията е прикачена по-долу.

Download
декларация ЦДО 2021 (2).docx
Microsoft Word Document 125.3 KB

Конкурси, обявени от Ученическия парламент при 105. СУ

КОНКУРСИ, ОБЯВЕНИ ОТ УЧЕНИЧЕСКИЯ ПАРЛАМЕНТ ПРИ 105. СУ
Здравейте! Изпращам Ви новият ни план за дейности, изключително щастлива ще съм ако се включат за 1ви и 6ти май.
01.05.-Ден на труда>Видеоклип или рисунка на тема "Какъв искам да стана, като порастна?" Краен срок:31.април
06.05-Ден на храбростта >Виртуална изложба, есе или видеоклип на тема "Българио за тебе те умряха" или "Героите от моето семейство" (вкл. награди, които ще получат, когато сме на училище). Краен срок:05.05 12:00ч.
08.05 Ден на самоуправлението
15.05 Ден на семейството >видео с мнението на ученика на тема "Какво е семейството". Видеото да бъде максимално 2 минути Краен срок : 12.05
Това е апелът на УП.
ТВОРБИТЕ МОЖЕТЕ ДА ПРАЩАТЕ НА САЙТА НА УП

                              Учебни часове в периода 13.04. - 16.04.2020 г.

Министърът на образованието е издал заповед, въз основа на която ръководството на 105. СУ определя в периода 13.04. - 16.04. учениците да имат по два учебни часа на ден от т.нар. художествено-естетически цикъл.
В периода 13.04. - 16.04.2020 г. /понеделник - четвъртък/ учениците от трети клас ще работя по следната програма:

                              Достъп до екипите                                       /папки за отделните учебни предмети/

Петнадесет човека са активирали достъпа до екипите /отделните учебни предмети/, като един не е надовал името си, а е като неизвестен потребител. Един от тези 15 не е получил достъп до Музика. Моля, пробвайте пак. Очаквам до края на деня останалите 9 /едно дете е без код/ да активират кодовете си. 

СПЕШНО

Моля, да активирате кодовете за достъп до екипите                 /папките за учебните предмети/ в Офис 365 и до 10 ч. да ми звъннете за потвърждение - има ли проблем за объркан или неразрешен достъп.

Кодове за достъп във всеки екип /папка за учебен предмет/ в Офис 365

Пратила съм мейл с кодове за достъп за всеки един екип, т.е. папка по съответния учебен предмет, както и кратко указание. Надявам се всички да сте направили своята регистрация в Офис 365. Като активирате всички кодове, ще имате достъп до всеки от екипите /материалите по всеки учебен предмет/

 

 

 

Домашни работи и....

Има известна промяна на начина на предаване на домашните работи.

Домашните се пращат И на класния ръководител, И на възпитателя. Тези, които не са на занималня пращат само на класния ръководител.

Домашните по АЕ и ИЕ се пращат на съответните учители. Г-жа Игнатова в понеделник ще възобнови работата.

Моля, ви, събирайте направените домашни за целия ден и пращайте в един мейл. Ако може, архивирайте, за да се изтеглят по-лесно. 

Моля ви, надписвайте файловете с името на детето, датата, предмета. /Не с номера в класа, защото това не е актуален номер в групата за ЦДО.

Информация за основни бележки по написаните домашни ще получават периодично, но не всеки ден, от учител и възпитател /направили сме разпределение кой какво ще преглежда/.

Ако при подготовка на домашните децата  и вие се затруднявате, спокойно можете да звъните на учителя от ЦДО или на мен.

Очакваме в близките дни стартиране на Офис 365. Ще обсъдим с вас как ще продължи начина на работа. Ние също сега се обучаваме.

Към края на седмицата ще помоля заедно с домашните да направите в мейла кратък коментар за това кой от начините на поднасяне на информация за работа децата, а и вие, смятате за най-удачен.

Оставам на ваше разположение.

Благодаря ви за търпението и разбирането, което проявявате към нас, учителите, за помощта, която оказвате на децата си, при все че и вие работите от дома си, за хубавите пожелания, които пращате по мейл, вайбър или телефон.

Бъдете мнооооого здрави.

 

 

 

Помагала и учебници, мейли

Помагалата, учебниците и тетрдките на децата, както и маратонките, са сложени в плик, с етикет на всяко дете,. Подредени са по номера на задните чинове        /откъм прозореца/. Нямаше място в пликовете за останалия багаж. Ако някой иска, може да вземе от шкафчето на детето си и останалите неща. Шкафчетата са по номера, като №1, 2, 3 са в първите три шкафчета едно под друго, откъм вратата.

Много моля да пазите учебниците по ТиП и ИИ, защото в края на годината се връщат. На някои от децата тези учебници не са в шкафчетата. Те си знаят.

Извинявам се, че не мога да отговарям на мейлите, но ги чета и ако има нещо спешно, веднага се свързвам с родителите. При въпроси, оставам на ваше разположение.

Към потребителското име от трета колона децата добавят @edu.mon.bg, за да си довършат потребителското име. 

Създаване на акаунти

Пращам личен мейл на всеки с името на детето, потребителското име и паролата, за да създадете своите акаунти за Офис 365. Предстои подготовка и щом бъдем готови, ще ви бъде съобщено кога и как може да се работи онлайн. Това ще изисква в определен часови диапазон децата да са онлайн и някои от часовете да бъдат провеждани по този начин.

Вземане на учебници и помагала от училище

Училището ще бъде отворено утре, 18.03., между 10 ч. и 12 ч., за до може родителите, които желаят, да вземат учебниците и помагалата на децата от шкафчетата. Влизането ще става при строг пропускателен режим, предписан от националния щаб. Идващите трябва да направят това с предпазни маски и ръкавици.

Нашето време за допуск в училището е преди вас, така че няма да се видим.

Дали са ни кратко време за престой в училище и ще се опитам сутринта да сложа помагалата на децата в пликчета, къс закрепен етикет. Торбичките ще са в класната стая, върху чиновете. Вътре ще сложа учебна тетрадка № 2 по БЕЛ, тетрадката с широки редове по КРУ, трите помагала за ФУЧ "Четене с разбиране", двете помагала по ИУЧ - БЕ и Математика, учебниците по изобразително изкуство и по технологии и предприемачество. Моля, когато вземате торбичките, внимателно гледайне етикетите. Не забравяйте, че учебниците по ИИ и ТИП трябва да се връщат в края на годината /на няколко деца са у дома/. Моля, след като вземете торбичките, да ми дадете знак на мейл, за да мога да проследя процеса.

Наличието на тези помагала не е задължително, но ще ни улесни в работата. Иначе мога да пращам материал, който да принтирате или детето да преписва. Ако някой не желае или не може да стори това, също да ми пише. Нямам представа дали и кога отново ще бъде отворено училището. 

Поетапно преминаване към обучение чрез Офис 365

Уважаеми родители и ученици,

Министерство на образованието и науката в свое писмо определи Office 365 Microsoft Teams за официално решение за провеждане на дистанционно обучение. В тази връзка класните ръководители в рамките на днешния и утрешния ден ще ви предоставят поетапно акаунтите на вашите деца, които ще са служебно вързани с учителските. В тази връзка спираме прегенерирането на акаунти в 365 от училищната платформа, ще се работи с акаунтите, създадени от МОН. 105.СУ приветства решението на МОН, което дава регламент за провеждане на онлайн обучение и гарантира лицензирана и защитена онлайн среда. Всички, предвидени от училището алтернативни начини за онлайн обучение, могат да продължат да се прилагат стига да дават достъп на всички учители и ученици до тях, съгласно МОН. В тази връзка, училищната платформа за синхронно дистанционно обучение ВЕДАМО, няма да бъде включена в дистанционното обучение, поради невъзможността да обхване 1300 ученици, но имаме готовност да дадем достъп до нея за извънредни ситуации и консултации. ВЕДАМО продължава да работи по предназначение с учениците на 105, които са трайно пребиваващи извън страната и талантливи ученици.

Обръщение на директора на 105. СУ

г-жа Цветанка Костадинова

линк

Уточнения

Г-жа Живкова и г-жа Бензерска са направили вайбър-групи за комуникация.

Децата, които са в групата ЦДО с учител г-жа Живкова пращат всички домашни на мейла  на г-жа Живкова. Тези, които са в групата на г-жа Бензерска – пращат на мейла домашните на г-жа Бензерска. Децата, които не посещават занималня, пращат домашните на г-жа Тунева също по мейл. Ако имате въпроси по отношение на домашните /а и не само/, можете да ни търсите спокойно.

Моля, всички домашни, които пращате за деня да са в едно писмо. Ако имате възможност, пращайте домашните до около 18,30 ч., за да може да ги проверяваме вечерно време. Файловете, които пращате, трябва да са с името на детето, дата и предмет. От нас се изисква да съхраняваме домашните на всяко дете в отделни папки. Бележките от учителите по домашните, обобщени за няколко дни, ще получавате на мейл. Разбрах, че има проблем с ползването на абонамента за платформата "Уча се". До края на месеца те предоставят безплатен достъп.

Пратила съм мейл. 

Уча се

Пратила съм мейл за платформата "Уча се"

 

Допълнителни материали

В сайта, на страница Дистанционно обучение съм публикувала допълнителни материали по ИЕ и по ФВС. Материалите по АЕ г-жа Манолова ще качи в Школо - електронния дневник.

Качила съм и тренажорите по БЕ, за да не преминавате от една страница в друга.

Закъснял старт на дистанционното обучение

      Здравейте! Надявам се всички да сте здрави.       Препоръчаха ни да не ползваме онлайн-връзки с незащитена онлайн-среда. Платформата Ведамо, която училището ползва за онлайн-връзки, на този етап ще се ползва предимно за седмокласници. Засега всички материали за дистанционното обучение ще се качват в платформата на електронния дневник - Школо. В момента тече техническа актуализация и достъпът не е възможен. Ако това продължи, ще ползваме сайта.

     Затова в сайта на класа има нова страница ДИСТАНЦИОННО ОБУЧЕНИЕ, на която като прикачени файлове на НОВАТА страница пращам уроците за днешния ден. Урокът по музика, направен като ppt.-формат, ще се преформатира, за да може да се ползва.

       Във всеки от файловете има указание и за домашната работа - време за изпълнение, време на предаване и начин на обратна връзка. По учебните предмети, за които помагалата са в класната стая, изпълнението на задачите ще е близко до това в помагалата, но ще се изпълнява по друг начин. Ако имате проблеми с принтиране на материали, те могат да бъдат изпълнени на друг лист, но да е видно каква е задачата и изпълнението й да е ясно. Моля да имате предвид, че при повече от уроците се изисква направеното домашно да бъде пратено на учителя по мейл в указаните срокове. Възпитателите са на ежедневно дистанционно разположение за консултации при изпълнение на домашните.

      На страниците на издателство "Просвета" /"Просвета плюс" - Голямото приключение/, по чиито учебници работим, както и на издателство "Клет" има осигурен   свободен БЕЗПЛАТЕН достъп до електронните ресурси.

    Този начин на общуване ще бъде нова и недотам лесна задача - и за децата, и за родителите, и за учителите. Но убедена съм, че нашите любознателни и отговорни деца, с всеотдайната подкрепа на вас, родители  /която винаги сте оказвали/ ще се справят. 

    Трудни изпитания ни предстоят, но най-важното е да запазим здравето си. Вярвам, че след тази криза ще сме по-уверени, по-всеотдайни, повече ценящи важните хора и неща около себе си.

     Деца, обичам ви! Липсвате ми!

    Родители, благодаря ви за подкрепата!

Дистанционно обучение

В момента се уточняват начините на дистанционно обучение. Утре сутринта в сайта ще пратя указание, свързано с адреса на изготвените уроци и задачи за понеделник.

Спешна молба

Моля, родителите на тези деца, които НЯМАТ достъп до компютър или лаптоп, или таблет, или смартфони, както и връзка с интернет, да ме уведомят по вайбър спешно.

Във връзка с обявеното извънредно положение  в периода 16.03. - 20.03.2020 г. вкл. се преустановявят учебните занятия във всички учебни заведения на територията на столицата.

                   Дистанционна работа

В сайта на класа, на страница Учебни предмети вече са публикувани и през следващата седмица ще бъдат публикувани още учебни материали и тренажори за упражнение и преговор.

Моля да следите ежедневно сайта за конкретни съобщения и задачи и да контролирате изпълнението им от страна на децата. Задачите за изпълнение ще бъдат публикувани в jpg и в прикачени файлове, за да се избере по-удобния от вас начин за информация.

На мейлите в началото на следващата седмица ще пратя презентации - тренажори по БЕЛ и по Математика.  

                   Наляване до минимум на       

                  социалните контакти

 

Във връзка с обявеното извънредно положение децата трябва да сведат до минимум социалните контакти и да не посещават публични места.

МОЛЯ, родителите, които са се завърнали от места с огнище на зараза у нас или в

чужбина, да не извеждат децата да играят с други деца и И ДА СПАЗВАТ НОРМИТЕ, предписани от Националния оперативен щаб и РЗИ.

Мерки, свързани с ограничаване на социалното общуване и извънучилищните дейности

От понеделник сме на училище. Надявам се всички да сте здрави.                            Препоръките на РЗИ са болни деца да не се допускат до учебни занятия, децата да с снабдени с влажни антибактериални кърпички и антибактериален гел. Дезинфекционните мерки в учебните заведения се изпълняват по зададен от НЦЗПБ алгоритъм.                                          Ако се налага децата да отсъстват от училище, моля сутрин освен класния ръководител да уведомявате и учителя в ЦДО.

Грипната ваканция се удължава                                   до 15.03.2020 г.

           УДЪЛЖАВАНЕ НА ГРИПНАТА                                         ВАКАНЦИЯ

В публичното пространство има становище на кмета г-жа Йорданка Фъндъкова за удължаване на грипната ваканция на учениците от столичните училища до 15.03.2020 г. вкл. Очаква се официална заповед във връзка с това. Моля да следите сайта на училището и на класа.

Надявам се всички да сте здрави.

АЗ И БУКВИТЕ

Няма промяна на датата на провеждане на състезанието  "Аз и буквите". Моля до сряда желаещите да участват да ми пратят бележка по мейл или вайбър, а когато тръгнем на училище, ще ми предадат такстата от  6 лв. На заявилите участие ще бъде дадена декларация за информирано съгласие.

Отменена родителска среща, ОС, УН

Поради обявената грепна ваканция родителската среща, заседанията на Обществения съвет и на Училищното настоятелство СЕ ОТМЕНЯТ.

Грипна ваканция

Със заповед РД - 01 - 114/ 05.03.2020 г. на министъра на здравеопазването за периода 06.03.2020 г. до 11.03.2020 г. вкл. се обявява грипна ваканция за учениците в цялата страна.

Посещението на театралната постановка се отлага. За родителската среща ще бъде съобщено по-късно. На децата е раздадено листче с допълнителна работа.

Билети за транспорт за 6.03.2020 г.

Моля, децата, които ще пътуват с билети, да донесат 3 лв. 60 ст. Ако разрешат зареждане на карта с отстъпка, ще бъдат върнати остатъкът от парите. Децата, които ще пътуват с карти, трябва да ги носят на 06.03. в удобно и безопасно за съхранение място.

Какво трябва да знаят родителите за коронавирус

Информацията можете да видите ТУК.

Аз и буквите

Желаещите да участват в състезанието "Аз и буквите" трябва до 9.03. да предадат бележка от родител и такса 6 лв. Състезанието ще се проведе на 24.03. в рамките на учебните часове.На заявилите участие ще бъде дадена декларация за информирано съгласие.

Млад художник

Записалите се за участие в състезанието "Млад художник" трябва в сряда, 4.03.2020 г. , в 12 ч. 20 мин. да са в 117 стая. Нужно е да носят носят блоков лист /няколко/  и материали за рисуване по избор: пастели, цветни моливи, флумастри. Не е разрешено да се рисува с акварелни или темперни бои. Състезанието е с продължителност 60 мин.

Коси

Моля да прегледате косите на децата и при необходимост да третирате с препарат и да отстраните механично паразитите.

Посещение на театрална постановка

На 6.03. /петък/ децата, които не са на занималня трябва да са в училище в 9 ч. 50 мин. Останалите са на занималня. В 10 ч. ще тръгнем от двора на училищео. Ще пътуваме с метро. Моля, децата да носят заредена карта за метро или пари за билети за метрото.  

Начало на учебните часове на 4.03.2020 г.

В сряда, 4.03.2020 г. ще има заседание на ПС и  учебните часове ще започнат в 14 ч. 10 мин. Децата, които не са на занималня, трябва да дойдат в училище в 14 ч. Останалите ще бъдат с учителите от занималнята.

 

Препоръчителни мерки на МЗ във връзка с предпазване на населението

Download
MZ-prezentatsiya.pdf
Adobe Acrobat Document 775.4 KB

Европейско кенгуру

Желаещите да участват в състезанието Европейско кенгуру трябва до 02.03. да представят бележка от родител. За състезанието НЕ се заплаща такса. Състезанието ще се проведе на 19.03. /четвъртък/ от 12 ч. до 13 ч. 30 мин. в училище. На заявилите участие ще бъде изпратена декларация за информирано родителско съгласие.

 

Медицинска бележка за извинение на отсътвията

Във връзка с Писмо на РУО с изх.№01-3633/11.02.2020 г. , както и с писмо №91377-934/21.11.2016 г. се припомнят изискванията за медицинските бележки за извинение на отсъствията.

Бележките не трябва да са ръкописни /т.нар. зелени бележки/, да са по приложения образец, да съдържат всички задължителни атрибути, упоменати в писмо №91377-934/21.11.2016 г. , както и УИН на медицинското лице, издало бележката. 

Съгласно гореспоменатите документи, класните ръководители могат да извиняват отсъствия само въз основа на медицински бележки, отговарящи на всички изисквания.

По-долу можете да се запознаете с Писмото на РУО с изх.№01-3633/11.02.2020 г., както и да си припомните Указанието за издаване на бележките и образеца на самата бележка. 

Указания за изискванията при издаване на документи – медицинска бележка

 

Изх. №РУО1-3633/ 11.02.2020 г.                      

 

 

ДО

ДИРЕКТОРИТЕ

НА СТОЛИЧНИТЕ

УЧИЛИЩА

 

 

УВАЖАЕМА ГОСПОЖО/ УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ДИРЕКТОР,

 

Напомням Ви, че с писмо с изх. №9137-934/ 21.11.2016 г. сте информирани относно  дадените указания за изискванията при издаване на документи – медицинска бележка, за случаите на отсъствие на ученици от училище по медицински причини с писмо с изх. №16-00-62 /25.10.2016 г. на министъра на здравеопазването.

Уведомявам Ви, че СРЗИ е информирала ръководителите на лечебните заведения и общопрактикуващите лекари за промените в изискванията към издаването на медицинска бележка. В допълнение към указанията за издаване на медицински бележки е разпоредено да се изписва и УИН на медицинското лице, издало бележката.

При необходимост инспекторите на СРЗИ осъществяват контрол на издадените медицински бележки, когато се касае за възникнало съмнение от страна на директорите за редовността на издадения документ.

Своите сигнали Вие можете да изпращате на електронната страница на СРЗИ в рубриката „Подай сигнал“ или да се свържат с дежурния инспектор на тел. 02/8130482.

 

 

Д-Р ВАНЯ КАСТРЕВА  

НАЧАЛНИК НА РУО 

СОФИЯ-ГРАД                                                                          

11.02.2020

Многознайко - Млад художник

Желаещите да участват в състезанието Млад художник трябва до 24.02. да представят бележка от родител и такса 7 лв. Състезанието ще се проведе на 4.03.2020 г. от 12 ч. 30 мин. В дея на състезанието децата трябва да носят блоков лист и материали за рисуване по избор: пастели, цветни моливи, флумастри. На заявилите желание ще бъде дадена декларация за информирано съгласие от страна на родителите.

График

за провеждане на втория час на класа

и консултации с класния ръководител

Консултации и допълнителна работа с деца се провеждат от 17 ч. 30 мин. до 18 ч. 10 мин. всеки вторник /втори час на класа/, както и всеки петък.

 

Консултации с родители се провеждат всеки трети вторник от месеца от 17 ч. 30 мин. до 18 ч. 10 мин., както и всеки петък от 14 ч. 10 мин. до 14 ч. 50 мин.

Извънредни часове по АЕ

Във вторник, 18.02.2020  г., по време на четвъртия и петия учебен час учениците ще имат извънредни часове по английски език.

Театрално представление

Театралното представление Любовта на трите портокала е на 06.03.2020 г.

Аз общувам с Европа

Желаещите да участват в състезанието Аз общувам с Европа - английски, испански, френски, руски, немски език трябва до 12.02. да предадат бележка от родител и такса 6 лв. Състезанието ще се проведе на 26.02.

Театрално представление

Желаещите да посетят на 06.март 2020 г.театралното представление "Любовта на трите портокала", трябва да представят до сряда, 12.02.2020 г. бележка от родител и такса 6 лева. Представлението ще бъде от 11 ч. в залата на РКИЦ, ул. "Шипка" № 34. Ще тръгнем от училище в 10 ч. и ще се приберем за началото на учебните часове. Децата ще трябва да носят пари за билети за метрото или карта за метрото.

Прибиране на децата от училище

По децата са изпратени декларации за начина на прибиране през втория учебен срок. Моля, в понеделник декларациите да се предадат попълнени и подписани и от двамата родители, придружени с маршрутна карта.

След приключване на учебните часове децата се извеждат от учителя до входа и там се предават на родителите. В сряда и четвъртък /когато едната от групите има шести час ИТ/ класният ръководител няма възможност да изчаква родители, затова моля да бъдете навреме в училище.

В понеделник децата имат последен час ФВС и е възможно да се забавят с около пет минути, защото трябва да се преоблекат.

В сряда /първа група/ и в четвъртък /втора група/ също е възможно с пет минути по-късно да излизаме на входа, защото  след часа по ИТ трябва децата да оставят в стаите учебниците по ИТ и да си вземат чантите.

Родна реч

Участващите в състезанието Родна реч трябва на 12.02. /сряда/ в 12 ч. 25 мин. да са в 217 стая и да носят работни листи, химикалка, цветни моливи.

Многознайко - Родна реч

Състезанието Родна реч от поредицата състезания Многознайко ще се проведе на 12.02. от 12 ч. 30 мин. По-късно ще бъде съобщено в коя стая ще бъдат децата от нашия клас.

Тетрадки с широки редове по БЕЛ

До понеделник децата трябва да донесат в училище тетрадка по БЕЛ с широки редове. В средата на всеки ред от първите десет страници трябва да е направен с молив тънък пунктир.

Математика без граници

Участващите в състезанието Математика без граници, трябва на 8.02./събота/ да се явят в 201 стая в 8 ч. 10 мин. и да носят лични карти, чертожни инструменти, моливи, гума, химикалки,листи. Състезанието започва в 8 ч. 30 мин. и е с продължителност 60 мин. Родителите трябва да доведат децата и да ги приберат след състезанието.

Аз и числата

Състезанието Аз и числата ще се проведе на 7.02. /петък/ в рамките на учебните часове. 

Отсъствия

МОЛЯ, РОДИТЕЛИТЕ НА ДЕЦАТА, КОИТО ПОСЕЩАВАТ ЗАНИМАЛНЯ И СЕ НАЛАГА ДА ОТСЪСТВАТ, СУТРИН ДА УВЕДОМЯВАТ И КЛАСНИЯ РЪКОВОДИТЕЛ, И УЧИТЕЛЯ В ЦДО.

СЕДМИЧНА ПРОГРАМА НА ІІ-Б КЛАС ЗА ІІ УЧЕБЕН СРОК

ПОНЕДЕЛНИК

ВТОРНИК

СРЯДА

ЧЕТВЪРТЪК

ПЕТЪК

1. Англ.ез./

     Итал. език

1. Математика

1. Час на класа

1. БЕЛ /КРУ – създаване на текстове/

1. Математика

2. БЕЛ

2. Околен свят

 

2. Англ.ез./

     Итал. език

2. БЕЛ /ИКЧ/

2. ФВС

3. БЕЛ – четене

3. БЕЛ /четене/

3. БЕЛ

3. ФВС

 

5. ИУЧ –  БЕЛ

 

4. ФУЧ Приятелите на Ябълка

4. Изобр. изкуство

 

4. БЕЛ /четене/ 

4. Математика

4. ФУЧ – Чета и разбирам

 

 5. Музика

5.  Изобр. изкуство

/до 17,20 ч./

 

5. Технологии и предприемачество

5. Музика

 

5. ИУЧ –Математика

 

/до 17,20 ч./

 

6. ФВС – сп. дейности

/до 18.10 ч./

 

-----------------------

6. ИТ – I група

/I група – до 18,10 ч./

/II група – до 17,20 ч../

 

6. ИТ – II група

 /II група – до 18,10 ч./

/ I група – до 17,20 ч./

--------------------